yu-cao

曹禹

曹禹現於「香港社會創投基金」中任職高級主任,協助培育社會創新項目,例如「光房」以及「同營膳·香港連盟」。他現在為「同營膳」提供各方面的支持,協助項目順利發展。

他於香港理工大學取得工商管理一級榮譽學士學位。通過參與香港和中國內地的各種社會服務項目,他積累了豐富的運行社會項目的經驗,也很享受看到自己的努力為社會帶來改善。

在他閒暇的時間,他喜歡探索新的事物和挑戰。大部分的運動他都喜歡,現在他亦是義工領跑員和視障運動員一起享受馬拉松長跑。

 

TFT Google Maps

Connect with us

Introducing TFT

TFT is an international organization dedicated to addressing Global Food Imbalance. We are cultivating a healthy dining and sharing value by partnering with restaurants to serve TFT-labeled nutrition-balanced dishes with proportion of whose proceeds is donated to nourish poor children.