Lawrence Wong

黃英豪

「同營膳」義工

黃英豪(Loz)在英国出生长大,現於香港一個家族辦公室担任慈善及社會企業助理。

在搬來香港前,Loz在愛丁堡大學修讀經濟与中文(MA),之後去南京大學學了一年中文。通过多年的工作及志愿者服務,Loz接觸到大量而種類繁多的慈善活动和社会企业工作,議題包括了教育、环境保护、健康、弱勢群体,当然还有食物。

Loz從小到大都很喜歡食物,所以他立刻被「同營膳」的概念吸引了。他現在在「同營膳」做義工,負責網上和社交媒體。

TFT Google Maps

Connect with us

Introducing TFT

TFT is an international organization dedicated to addressing Global Food Imbalance. We are cultivating a healthy dining and sharing value by partnering with restaurants to serve TFT-labeled nutrition-balanced dishes with proportion of whose proceeds is donated to nourish poor children.